Fa'aaogaina o laina eletise maualuga maualuga e fa'aleleia ai le saogalemu ma le lelei o mammograms

Fa'aaogaina o laina eletise maualuga maualuga e fa'aleleia ai le saogalemu ma le lelei o mammograms

Tulaga maualugauaea maualuga-voltfaia se sao taua i le faia mammograms saogalemu ma sili atu ona lelei. O le mammography ose fa'atekonolosi fa'afoma'i fa'apitoa e fa'aaogaina e iloa ai fa'ailoga vave o le kanesa o le susu e fa'alagolago i uaea maualuga-volt e fa'aola ai masini X-ray ma pu'eina ata au'ili'ili o aano o susu. O le fa'aogaina o laina eletise maualuga maualuga i le taimi o lenei faiga e taua tele i le fa'amautinoaina o le sa'o o taunu'uga ma le saogalemu o le ma'i.

Mo mammography, o le lelei o le maualuga-voltage uaea o loʻo faʻaaogaina i masini ata e taua tele. O nei uaea e nafa ma le tuʻuina atu o le eletise maualuga e manaʻomia e maua ai le X-ray, lea e ati i totonu o le susu ma fausia ata. O le mea lea, so'o se fa'aletonu i le tulaga lelei o nei uaea e ono i'u i fa'ai'uga fa'atusa, e ono a'afia ai le sa'o o su'esu'ega. O laina maualuga-maualuga, maualuga-voltage ua mamanuina e tetee atu ai i le faigata o meafaigaluega faʻataʻitaʻi faʻafomaʻi, faʻamautinoa le faʻatinoina ma le faʻatuatuaina i le taimi o mammograms.

E le gata i le sa'o o su'esu'ega, o le saogalemu o tagata ma'i ma le soifua maloloina o se fa'amuamua maualuga mo mammography. O laina eletise maualuga maualuga ua mamanuina e fetaui ma tulaga saogalemu o le saogalemu, faʻaitiitia le lamatiaga o faʻalavelave eletise ma faʻamautinoa le soifua manuia o tagata uma o loʻo aʻafia i le faiga o ata. E ala i le fa'aogaina o uaea maualuga, e mafai ai e nofoaga fa'alesoifua maloloina ona fausia se si'osi'omaga saogalemu mo le fa'atinoina o mammograms, fa'ateleina le fa'atuatuaina o tagata ma'i ma le aufaigaluega.

E le gata i lea, o le lelei o le mammography e sili atu ona faʻaleleia e ala i le faʻaogaina o laina eletise maualuga maualuga. O nei uaea ua mamanuina e faʻaitiitia ai le malosi o le gau ma faʻamautu le faʻaogaina o le eletise mo le faʻaauau, maualuga le faʻatinoina o ata. O laina maualuga maualuga e fesoasoani e faʻaleleia le lelei o le faʻaogaina o ata e ala i le faʻamautinoaina o le tuʻuina atu o le eletise faʻalagolago i le masini X-ray, e maua ai suʻesuʻega talafeagai ma saʻo.

E taua tele mo nofoaga fa'alesoifua maloloina le fa'amuamua o le fa'aogaina o uaea maualuga ma maualuga i totonu o latou masini mammography. O le teu fa'afaigaluegaina o uaea fa'atuatuaina e le gata ina fa'aleleia ai le lelei ma le saogalemu o mammograms, ae fesoasoani fo'i i le fa'aleleia atili o le aoga o polokalame su'esu'e o le kanesa o le susu. I le fa'aogaina o uaea maualuga, e mafai e 'au'aunaga tau soifua maloloina ona tu'uina atu i tagata mama'i fa'ai'uga mammogram sa'o ma fa'atuatuaina, e i'u ai i taunu'uga lelei i le vave iloa ma togafitiga o le kanesa o le susu.

I le aotelega, faʻaaogaina tulaga maualugauaea maualuga-volte mafai ona fesoasoani e fai mammograms saogalemu ma sili atu ona lelei. O nei uaea o loʻo i ai se sao taua i le tuʻuina atu o le mana e manaʻomia e gaosia ai ata maualuga aʻo faʻamautinoa le saogalemu o tagata mamaʻi ma fomaʻi soifua maloloina. E ala i le faʻamuamua o le faʻaogaina o uaea maualuga i masini mammography, e mafai e faʻalapotopotoga tausi soifua maloloina ona faʻaleleia le tulaga o le tausiga mo suʻesuʻega o le kanesa o le susu, e iʻu ai i se aafiaga lelei i taunuʻuga o gasegase ma le soifua maloloina lautele lautele.


Taimi meli: Me-13-2024