Le taua o le X-ray tube housings i ata faafomai

Le taua o le X-ray tube housings i ata faafomai

A o'o i fa'ata'ita'iga fa'afoma'i, e taua tele le sao o le tekonolosi X-ray i le su'esu'eina ma le togafitia o tulaga fa'alesoifua maloloina eseese. O le autu o lenei tekinolosi o loʻo taoto i totonu o le fale X-ray tube, o se vaega taua e faʻamautinoa ai le saogalemu ma le lelei o le faʻaogaina o le masini X-ray. I totonu o lenei blog, o le a tatou suʻesuʻeina le taua o le fale X-ray tube ma lana matafaioi i le gaioiga o le X-ray system.

Fale fa'apa'au x-ray e fai ma fale puipui mo vaega ma'ale'ale ma lavelave i totonu ole fa'aputuga fa'a X-ray. Ua mamanuina e tuʻuina atu ai le talipupuni mo le feliuliuaʻi o anode X-ray tubes, lea e nafa ma le gaosia o le X-ray o loʻo faʻaaogaina i ata faafomaʻi. O le fale o lo'o i ai se pa'u ta'ita'i e poloka lelei ma mitiia ave leaga, ma fa'amautinoa e na'o le fa'avevela e mana'omia mo ata e fa'aolaina.

I le faaopoopo atu i le galue o se talipupuni faʻavevela, o le X-ray tube fale e faʻapipiʻi ai foi le faʻaogaina o le anode X-ray tube ma faʻaogaina le stator e faʻaosoina ai le anode e sui. O lenei afifiina e taua tele i le faatumauina o le saʻo o le faʻapipiʻi faʻapipiʻi X-ray ma puipuia mai mea mai fafo e mafai ona faʻafefe ai lona faʻatinoga.

E le gata i lea, o le X-ray tube fale ua faʻapipiʻiina i foliga eseese ma vaega e fesoasoani e faʻaleleia lona faʻatinoga atoa ma le saogalemu. O se fesoʻotaʻiga uaea maualuga-voltage ua tuʻufaʻatasia i totonu o le fale e faʻafaigofie ai le tuʻuina atu o le mana i le X-ray tube, e mafai ai ona gaosia le X-ray beam e manaʻomia mo ata. E le gata i lea, o le pusa o loʻo i ai foi le suauʻu faʻafefe, o se faʻalauteleina e faʻatonutonu ai suiga o le mamafa, ma se faʻamaufaʻailoga uamea faʻamaufaʻailoga e faʻamautinoa ai le mautu ma le faʻamaoni o le X-ray tube faʻapotopotoga.

O se tasi o galuega autu o le fale X-ray tube o le faʻaitiitia lea o aʻafiaga o suiga o le vevela ma suiga o le suauʻu i luga o vaega faʻapipiʻi X-ray. O le mea fa'alautele i totonu o le fale e iai sona sao taua i le puipuia o le vevela ma le maualuga o le suau'u fesuiaiga e ono o'o atu ai i le mamafa tele. E ala i le tausisia o tulaga sili ona lelei i totonu o le pa puipui, e mafai e faʻalapotopotoga faʻapipiʻi X-ray ona faʻagaoioia lelei ma faifai pea, e tuʻuina atu iʻuga maualuga ata.

E le gata i lea, o le mamanu ma le fausiaina o fale X-ray tube e taua tele i le faʻamautinoaina o le saogalemu o tagata mamaʻi ma fomaʻi. O fale gaoa ma malupuipuia e le gata ina puipuia ai vaega i totonu o le X-ray tube assembly, ae faʻaitiitia ai le lamatiaga o le faʻaalia o le radiation i tagata i tafatafa o le masini X-ray.

I se aotelega, o leFale faagaau X-rayo se vaega taua o le X-ray system ma faia se sao taua i le puipuia o vaega X-ray tube ma gaosia ata faafomai maualuga. O lona gafatia e tuʻuina atu le puipuiga o le radiation, mea taua o fale, ma faʻamautu tulaga lelei faʻaogaina e avea ai ma elemene taua i le matata o ata faʻafomaʻi. A'o fa'aauau pea le aga'i i luma o tekonolosi, o le atina'eina o fale fa'alava X-ray e mautinoa lava o le a fesoasoani atili i le fa'aleleia atili o le saogalemu ma le aoga o faiga fa'a-X-ray i falema'i.


Taimi meli: Iuni-11-2024