Tulaga lelei ole fa'asolo ole anode X-ray paipa ile su'esu'ega ata

Tulaga lelei ole fa'asolo ole anode X-ray paipa ile su'esu'ega ata

I le tulaga o faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga, o le tekonolosi i tua o X-ray tubes e taua tele i le lelei ma le lelei o togafitiga faafomaʻi. O le tasi le alualu i luma i lenei matata o lefa'aigoa X-ray fa'aigoa taamilo, lea e ofoina atu le tele o mea lelei nai lo faʻamau faʻapipiʻi anode. Se'i o tatou va'ava'ai toto'a i foliga ma fa'amanuiaga o lenei fa'atekonolosi fou.

O le paipa tu'ufa'atasi maualuga i totonu o le mamanu tioata e fa'aalia ai ni mea fa'apipi'i fa'apipi'i e lua ma se fa'amauina 64mm anode. O lona maualuga maualuga o le anode e teu ai le vevela e mafai ai ona fa'aoga lautele i faiga fa'ata'ita'i fa'ata'ita'iga fa'atasi ai ma fa'asalalauga masani ma faiga fluoroscopy. Anodes ua mamanuina faapitoa e mafai ai ona maualuga le vevela o fua faatatau, e mafua ai le faateleina o le gasegase ma le umi o le ola o oloa.

O se tasi o faʻamanuiaga autu o le faʻaogaina o anode X-ray tubes o lo latou gafatia e taulimaina le maualuga o le malosi o le mamafa, ma avea ai ma mea lelei mo le manaʻomia o ata. O le mamanu o le anode faʻasolosolo e mafai ai ona maua se nofoaga taulaʻi tele, lea e aoga mo taualumaga e manaʻomia ai le maualuga o le gaosiga o le X-ray. O lenei vaega e mafai ai e le paipa ona maua ata sili ona lelei ma le faʻalauteleina o le manino ma auiliiliga, lea e taua tele mo suʻesuʻega saʻo ma fuafuaga togafitiga.

E le gata i lea, o le faʻaleleia atili o le vevela o le faʻaogaina o paipa anode e fesoasoani e faʻaleleia le lelei ma le gaosiga o meafaigaluega faʻafomaʻi. O nei paipa e sili atu ona vave taimi malulu ma le gafatia e faʻatautaia le faʻaauauina o le malosi maualuga, e mafai ai e le au tausi soifua maloloina ona faʻaogaina le tele o gasegase, ma faʻateleina ai le gasegase ma faʻaitiitia taimi faʻatali.

I le faʻaopoopoga i tulaga faʻapitoa faʻapitoa, o le rotating anode X-ray tubes e maua ai foi faʻamanuiaga tau tamaoaiga i falemaʻi. O le umi o le ola o oloa ma le fa'aitiitia o mana'oga o le tausiga e mafua ai ona fa'asaoina tau ile taimi. E le gata i lea, o le faʻateleina o tagata gasegase ma le faʻaleleia atili o ata faʻataʻitaʻiga e fesoasoani i le faʻateleina o tupe maua a le fomaʻi, ma avea ai le teufaafaigaluega i le faʻaogaina o tekinolosi anode o se filifiliga atamai tau tupe.

O le isi fa'amanuiaga mata'ina o le feliuliua'i o paipa X-ray anode o lo latou agava'a e fa'aoga ai le tele o metotia fa'ata. Mai le leitio fa'ata'ita'i e o'o atu i fa'asologa fa'asolosolo lavelave, o nei paipa e maua ai le fetuutuuna'i ma le fa'atinoga e mana'omia e fa'afetaui ai mana'oga eseese o ata fa'afoma'i fa'aonaponei. O lenei fetuutuuna'iga ua avea ai i latou ma aseta taua i tausi soifua maloloina o lo'o saili e tu'uina atu auaunaga fa'apitoa mo su'esu'ega.

I se aotelega, o le tuufaatasia opaipa X-ray o le anodei faiga fa'ata'ita'i fa'ata'ita'i o lo'o fa'atusalia ai se fa'agasologa tele i tekonolosi fa'afoma'i. Faatasi ai ma a latou tomai faʻataʻitaʻiga sili atu, faʻafefeteina lelei o le vevela, ma faʻamanuiaga tau tamaoaiga, o nei paipa ua avea ma meafaigaluega taua mo tausi soifua maloloina tuuto atu i le tuʻuina atu o le tausiga o maʻi maualuga. A'o fa'aauau pea le fa'agasologa o tekonolosi, o le fa'aauauina o le atina'e ma le fa'aaogaina o paipa X-ray o le anode o le a mautinoa lava e fesoasoani e fa'aleleia atili fa'ata'ita'iga fa'ama'i ma taunu'uga o gasegase.


Taimi meli: Iuni-03-2024